Välkommen till svenskmusik.net

Vi tycker att alla förtjänar att få sina röster hörda och att vi tillsammans kan göra Sverige till en bättre plats genom att lyssna, dela med oss och skapa gemenskaper av våra åsikter.

Kontakta oss

Om Svenskmusik.net

Svenskmusik.net (SvM) är en virtuell tjänst som samlar och förmedlar musik från svenska artister, kompositörer och textförfattare. Med SvM kan du enkelt hitta tusentals svenska låtar, oavsett tillfälle – när du tränar, festar eller kopplar av. Lyssna på svensk musik från datorn, surfplattan eller mobilen, helt gratis!

Fynda ny musik varje dag

Det kan ibland kännas att det är svårt att hitta svensk musik som man gillar. Istället kan det vara skönt att låta experterna göra jobbet åt dig. Följ dina favorit kanaler och få notiser när en ny låt har släppt. Bli först bland dina vänner på att höra Sveriges senaste hits!

Upptäck nya röster

Talangfulla artister önskar att få sina röster hörda. Men när utbudet och variationen av musik är stor, blir det svårare att hitta nya favoriter. Bläddra bland våra olika kategorier och upptäck marknadens fräschaste artister. Utveckla en relation tidigt i artistens karriär.

Bli Sveriges nya musik-kanal

Musik är mer underhållande när du har någon att dela med. Genom att föreslå musik till andra, kan du hitta liksinnande musik fans och bli igenkänd som expert på svensk musik. Registrera din profil och börja ditt uppdrag om att bli Sveriges nya favorit kanal.

För musik artister

Nå ut till en bredare publik

Som artist kan det vara en utmaning att nå ut till publiken. Med hjälp av SvM kan du fokusera mer på din musik och låta oss ta hand din marknadsföring. Genom att du leverar bra musik, kommer SvM att marknadsföra dig så att du synns mer på internetet och sociala medier.

Bli bättre på musik

Många är inspirerade av musik men har svårt att komma igång. Andra är redan talangfulla men saknar motivation. Att vara påläst och kunnig hjälper dig att producera bättre musik. Med SvM kan du kombinera din talang med våra inspirationer från vetenskapens värld och experter i musik.

Utforska andra artister

Som nyetablerad artist kan det kännas svårt att nå ut till publiken. Ett sätt att underlätta detta är att skapa samarbeten med andra artister i Sverige. Med SvM kan du hitta nya samarbetare och nå ut till en bredare publik genom att synas med andra artister.

Våra kategorier

Utforska svenska artister från världskända musik genre

Vi har mer än ...

3000

Svenska låtar

90

Artister

1000

Medlemmar

5

Musik experter

Få mer ut av SvM!

Logga in och få tillgång till fler funktioner på sidan. Skapa dina spellistor, följ andra kanaler och gilla & kommentera deras musik. Du kanske istället vill skapa en kanal så andra kan följa dig? Registrera dig och börja föreslå låtar, allt helt gratis!