ODZ & Frej Larsson - NÄR MAN ÖVERSTEGSFINTAR "VASSA SNUTAR"

OBS! På SvM är alla välkomna att föreslå svensk musik. Mer detaljer kring detta kommer snart!

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Inlagd av A.J
2 Visningar
"Det blev en stor dag i Norrtälje på premiärbordellen.
Vi knäckte kravallstaketet, vi knäckte gränsen för hur många personer som får vara i lokalen
och vi knäckte Norrtäljepolisen.

Det gick rykten om en vass jävla narkotikapolis i Norrtälje så vi tänkte vi kör sabelduell med Darth Vader direkt så slipper vi små-fäktas. Det som hände sen kommer att få er att begå sexuella övergrepp på Lasse Kronér…

Det visade sig att Norrtäljepolisen inte var vassa som rakblad utan slöa som tårtspadar!

Vi hade som vanligt dunderstämningens moderskepp i logen, tjugo 10/10 personer som trappade på full effekt.
Allt fanns överallt. När jag ska gå mot toaletten kommer det en nervös person svansande efter, han stammar nervöst “n-n-n-norrtäljepolisen kan jag få se dina pupiller” Jag tog av mig glasögonen, mina pupiller var stora som flipperkulor men den här polisen verkade inte veta vad man skulle kolla efter. Han brast på rösten som vilken tonåring som helst och hans uppsyn var spretig och osäker.

Jag säger som jag alltid gör “Det är helt onödigt att ni kollar oss, vi har alltid knark på oss” trots detta hittades inget.

Vi tänker inte hymla med att vi gillar musik och droger. Det här har tagit oss till platser som en vanlig människa bara kan drömma om och måste anses som ett rimligt alternativ till högskole-utbildningen. Vår ambition är att göra fet musik och spela den för så många som möjligt, Vi jämnar bara ut oddssen mellan snorungarna med silversked och horungarna med ketasked. Vi ska in i dom guldigaste salarna i dom fetaste slotten, väl inne ska vi smygöppna bakdörren och släppa in alla tuggare och allt smuts vi känner, in med packet!

Just i detta nu sitter gruppbefälet som en arg pojke med armarna i kors och funderar över hur han ska kunna rövknulla vårt muntra lilla gäng nästa gång.

Till er har vi ett meddelande.

Ni har varken intelligensen, dom ekonomiska resurserna eller modet att ta oss. Ni vet att ni kommer få be om ursäkt när den lagliga knarkindustrin tillslut betalar hela eran lön. Laminera den här lappen och sätt upp den på ert poliskontor, läs den sedan om sju år och kom rak i ryggen och be oskyldiga lilla Maja, Kjerstin, Lena, Eva och Hans om ursäkt.


PS. FYFAN VAD VILKEN BORDELLSTÄMMNING, DET VAR SOM ATT SPELA I ETT BADKAR FULLT AV BRÖDROSTAR!!!!!

PS2. när det är fullt kan vi inte göra något, den fysiska platsen är slut.

Ta narkotika med klass så ni kan knarka länge, ta ALDRIG om du inte vet vad det är, om du får en E kan du lätt googla innehållet om du inte hittar innehållet kan den vara kass. Hittade inte gröna D´n B på internet men den batchen jag tog var fine. GHB är MYCKET svårt att dosera absolut den sämsta nybörjardrogen och en drog som inte är tillåten i våra kretsar då för många har X:at. Heroin är omodernt men en riktig partystartare (hehehe skoja huvudet säckar ihop och man dreglar ner sitt stjärngossenattlinne så vaknar men med sprutan kvar i armen sex timmar senare) Om du tar mycket Gas ta vitamin B12 annars kan ditt myelin (fettvävnad runt nerverna) tunnas ut till du tillslut får lermites-symptom (samma symptom som MS)

Ni kan aldrig stoppa oss för vi är kommer aldrig att sluta. Om ni vill snacka kan vi göra det i direktsänding, Men ni vågar inte ta en diskussion för ni vet att era argument är föråldrade och att ni skulle bli utskrattade av människorna ni “beskyddar”." - Frej

Video & edit: Vadproduction

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Kommentarer

Bli den första att kommentera denna videon.