O-Hund - Vill va som du ft Ante

O-Hund - Vill va som du ft Ante

OBS! På SvM är alla välkomna att föreslå svensk musik. Tryck här för mer information!

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Inlagd av Sibelesma
56 Visningar

Öppna i Spotify


 

Rapparen O-Hund från Lund nere i Skåne har under de senaste åren gått från att vara en lokal rapsnubbe till att bli en nationellt erkänd reggaetoaster, rappare och Battle MC. Han har fått välförtjänta hyllningar från många olika håll för sin musik och sina battles, och förra året släppte han EP'n Slår en sjua tillsammans med vännen Ante och producenten Ez-Fx från kollektivet Rubix Funktion (RBX). Ante var tidigare aktiv i reggaegruppen Rubachica Band och i det gemensamma reggaeintresset fann de varandra, och startade gruppen O-Hund & Ante.

De båda håller just nu på att spela in två nya skivor, tillsammans med producenten Francisco Ulloa, kanske mer känd under producentnamnet Pancho. Ante kommer att släppa en solo-skiva, och sedan kommer det att släppas ännu en skiva av O-Hund & Ante som kommer att gästas av bl.a. Promoe.

I ett samarbete med producentduon By Any Means (BAM) från Lund så har de nu spelat in sin första musikvideo, till låten Vill va' som du från Slår en sjua. By Any Means har tidigare gjort videos åt bland annat Chris P, och producerat låtar åt Trainspotters, S.T.I.C.S m.fl. För tillfället håller By Any Means på att fila på det sista inför deras kommande mixtape C'est Froid, som kommer att släppas för gratis nedladdning på nätet!

Mix och medproduktion av Pancho. Mastrat av Mattias Persson på sceleris.se.

Kategori
Reggae
Taggar
Vill va som du, O-Hund, Ante

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Kommentarer

Bli den första att kommentera denna videon.