Kalle Gracias - Ingen annan än mig ft. Griljonären

OBS! På SvM är alla välkomna att föreslå svensk musik. Tryck här för mer information!

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Inlagd av A.J
12 Visningar

Kalle Gracias - Ingen annan än mig ft. Griljonären

Video av Mwuana
SPOTIFY: https://open.spotify.com/track/1RFXx9ry8IB5ujW3GmbWyv

Piteås två stoltheter, bröderna Kalle Gracias & Griljonären, kick-startade året med att gå ut med att de jobbade på en EP ihop. Först ut kom street-singeln "KINGZ" som följdes upp av singeln ”Ingen Annan Än Mig”. En singel som presenterade en helt ny sida hos bröderna. Raden "Tro det eller ej bae, hon lyssnar på mig eller drake” har etsat sig fast och idag släpper duon den efterlängtade videon till singeln.

Videon är gjord av Mwuana, som själv håller på att ta över svensk hip hop!

– Vi valde att jobba med Mwuana för hans videos är så jävla feta! Han kommer verkligen med något nytt i sitt video-skapande… Det känns liksom inte typiskt svenskt. Det går inte att sätta fingret på vad det är, men hans videos känns verkligen ”mwuana”, han har en helt egen stil. Sen råkar han också vara en av dom bästa rapparna i Sverige just nu, berätta Kalle Gracias.

Allt började med att Mwuana såg Kalle Gracias spela live i Sundsvall.

– Han leverade total fucking kvalitet! Sån jävla energi, jag tänkte bara ’Yo den här killen är amazing’. Folk sitter i Stockholm och har en tydlig ”det finns ingen utanför Stockholm som kan do this shit real”, men här kommer dom två isbrytarna från norr. Även om jag inte kan relatera till allt dom gör, så har jag sån sjukt respekt för dom. Dom är unika i det dom gör. Jag inspireras sjukt mycket av dom, dom här killarna kan rytm och musik. Och jag tror på det dom gör, jag backar dom till fucking 220, procent berättar Mwuana om varför han ville göra videon.

– Jag ville hitta ett perspektiv rent visuellt som inte blev det typiska för vad man hade gjort till den här låten. Jag ville lyfta ingen annan än mig liksom, Kalle och Filip i tomma och enkla miljöer, fortsätter han.

Och killarna blev mer än nöjda med resultatet.

– Han hjälpte oss att ta det till en ny nivå. Eller han tog det till den nivån där det borde vara, avslutar duons vapendragare och producent Jakkwho.

Kategori
Hiphop/Rap
Taggar
Kalle Gracias, Ingen annan än mig, Griljonären

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Kommentarer

Bli den första att kommentera denna videon.