Frej Larsson - Livin La Vida Larsson (PSL Nyhetsmorgon)

OBS! På SvM är alla välkomna att föreslå svensk musik. Tryck här för mer information!

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Inlagd av A.J
19 Visningar

Lyrics

Nu har jag en milijon på min bankbok, har blivit beroende av framgång
inte för det angår nån faktiskt men förr var lyckan som störst när mamma köpt en landgång på maxi.
Eller när man hade råd med varmkorv på saxvik kände inte nån som nånsin haft råd med en taxi.
Balansgång mellan ödmjuk och kaxig igår brödsmulor och idag rökt lax, när vi sov i folkabussen och det regnade på taket, ingen orka upp vi låg i sängen hela dagen, gjorde upp en eld på kvällen tvätta oss i havet och jag skedade med systrarna sen när vi gick och la oss. Medans mamma nynnade eller berätta sagor, i flera timmar tills hon somna innan barnen. Det här är minnen som ingen kan ta jag spar dom, LIVIN LA VIDA LARSSON.

Nu för tiden limousine och gå på galor gotta catch dem all som poekmon samla på kassa vanor, en massa vänner där alla bara vill va nått men inte fattar att jag övar tio timmar om dagen, kör försiktigt så det ryker bara full fart bakåt, tror följarna på instagram kommer på din begravning, posta något foto on fleek, bus på, här är nycklarna till ditt luftslott.

Nu har jag bara passionen i fokus, om jag lever till pensionen är en bonus alltid samma sak sen jag sjöng på min skolbuss tyckte Annie var det fetaste bandet på denna jorden köpte cigg åt deras trummis när han spelade jack vegas, fick behålla växeln för att köpa något eget han bruka läxa upp mig om att Gudrun hon är fetast och att om hon lämnar vänstern ska han följa hennes steg ya. Han hade stora drömma skulle flytta till Amerika, men ingen lyssna så han drog till skogen med ett rep ya. Ey där hänger min största förebild med låtar så feta så att jag kan varenda utantill, bytte till kompisar med pistol i handskfacket som tog oskuld efter oskuld i sin stuga ut på landet två världar kolliderade big bang av känslor uppstår. LIVIN LA VIDA LARSSON

Nu sitter jag där själv vid jack vegas ingen vet om jag är galen eller om jag bara spelar. Man vill va mannen va redo å detonera samtidigt uppvisa känslorna som mamma har förmedlat, för mig så känns det självklart vilka bilder jag förmedlar minns på min första skiva starta Slagsmål mot dom rika. Tid är pengar bah kolla min guldklocka, dags å bränna ner hela mitt luftslott ha.

Eh eh eh, vad är meningen med det det det?

Vart är jag påväg, varför är jag det ingenting är värt nått om nån inte följer med
vart är jag på väg, varför är jag det ingenting är värt nått om nån inte följer med
vart är jag på väg, varför är jag det ingenting är värt nått om nån inte följer med
vart är jag på väg, varför är jag det ingenting är värt nått om du inte följer med.

Kategori
Live
Taggar
Frej Larsson, Livin La Vida Larsson, PSL Nyhetsmorgon

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Kommentarer

Bli den första att kommentera denna videon.