Frej Larsson - 1f344 på en wednesday ft. Bud Stankz

OBS! På SvM är alla välkomna att föreslå svensk musik. Tryck här för mer information!

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Inlagd av A.J
13 Visningar

När jag tittar på listan över medverkande personer i den här videon så känns det som att NASA har valt ut personer som ska återpopulera mars. Diz de ones right here.

Vi har alltid varit lite före vår tid, men vi pallar inte vänta in tiden längre. Ni som är med och har gjort den här är dom bästa konstnärerna och mäktigaste personligheterna jag stött på hittills i mitt liv.

Young Earth Sauce som har producerat den här låten är 17 år gammal. Det här är den första låten vi släpper ihop. Tack för att du dj:at och gjort min liveshow 100%. Den senaste spelningen är något av det mest limmade vi gjort och nu är jag glad varenda gång jag kliver ut på en scen. Jag är glad att jag får låna dina öron och din extremt fingetoppskänsliga genre-smaklökar för att göra det nya innan det finns.

Bud Stankz som sjunger refrängen är en riktig glädjespridare och en fellow pizzalurker. Ibland har någon gjort musik som får en att kunna gå igenom en stad man aldrig varit i med musik i en portabel högtalare och man lite skiter i. Musiken gör så att man blir fler och fler och tillslut har man samlat ihop till ett upplopp. Finns ingen poäng i att följa trender när man har kapacitet att skapa dom.

Sjutton Gubbar som gjort den här musikvideon har varit god vibb sedan vi satte oss i köket första gången. Extremt grymma på det ni gör! Jag hoppas att jag inte förstörde någons liv i processen med att ta med er till ställen som kan få vem som helst satt i fängelse.

Ossian Theselius eternal konstförebild och livsnjutare har gjort biildmanus, feta teckningar och är allmänt G 4 life! Regissörsjackan passar dig! Ska vi bara fixa en stol med ditt namn på ryggen. Utan dig hade alla suttit på 12 år nu hahahaha. Glock i box.

Delicious Brains har gjort många av målningarna vi uppträder framför. Kolla hans insta eller kom till Ronneby och kolla dom riktiga spotsen. Snart dags att göra en hel konstrunda i Ronneby med bara hans grejer. Upplevelse för livet. GOAT!

Michelle Demåne har gjort kråkdräkten som jag har på mig i videon. Hon är inte van vid att man ger henne komplimanger, men skitsamma, jag blev extremt imponerad över hur fet den blev!

Svilling & Anton Tack för att ni byggde en hajtank i mitt torn, ni är fan bäst och vi ska göra så feta scenshower ihop! hösten kommer bli kul.

Joy tack för att du ville råna en pizzeria med den gamle stålbiten.

Tack alla som varit med på scen, gjort cameos, varit sköna och stöttande vänner och allmänt äkta.


Albin Lindberg
Daniel Hanson
Ebbes mat & dryck
Habib Nafar
Henrik Svilling
Jacob Gustafson
Joy M'batha
Judit Skörsemo
Kim Demåne
Klara Kristoffersson
Linus Nyström
Malin Edvardsson
Maria Svahn
Max Leverin
Michelle Demåne
Oscar Berg
Jonsin Renvaktar
Ossian Theselius
Per-Ola Karlsson
Rasmus Wimby
Simon Gärdenfors
Simon Walldén

Regi: Ossian Theselius & Sjutton Gubbar.

Produktion: Sjutton Gubbar.

Animation: Oscar Berg & Sjutton Gubbar.@sjuttongubbar
@ossiantheselius
@oscar.arts
@delicious_brains

Kategori
Hiphop/Rap
Taggar
Frej Larsson, 1f344 på en wednesday, Bud Stankz

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Kommentarer

Bli den första att kommentera denna videon.