Uppdatering av SvM under fredagen d. 17 november!

Under oktober månad annonserade vi på sidan att vi hade en spännande uppdatering på gång. Det gör oss till stor glädje att kunna ännu en gång offentliggöra att den nya uppdateringen kommer att presenteras fredag d. 17 november 2017.

 


För att kunna förbättra hemsidan på bästa sätt, började vi med att skapa oss av en liten intressegrupp som diskuterade olika problem som kan uppstå för musiker, där teamet på SvM hoppas kunna bemötta med åtgärder. Intressegruppen uttryckte följande problem och teamet med följande åtgärder:

  • Gruppen tyckte att det är få svenska artister som blir hörda. Vi kom fram till att det är framförallt ny etablerade artister som vår fokus bör vara inriktad på och det är dessa vi bör presentera mest på sidan. Därför kommer en helt ny sektion att synas på framsidan med låtar från underground kategorin.

  • Vi har tidigare nämnt att sidans tema behövdes förnyas och gruppen diskuterade intensivt hur man skulle kunna uppnå detta. Diskussionerna ledde fram till en teknik som möjliggör utveckling av hemsidor för mobila plattformar med tjusigare design för knappar, textrutor, typografer och dylikt. Tekniken är utvecklad av designer och ingenjörer från Twitter och är ett världskänd front-end framework för HTML och CSS kallad Bootstrap.

Image result for bootstrap

  • En hel del funktioner på hemsidan som vi gemensamt med gruppen tyckte var föråldrade och behövdes därför att förnyas. Bildspelarna på framsidan ställde till många begränsningar för designen eftersom den inte var anpassningsbar utifrån användarnas skärmar. Därför har vi implementerat en massa med förnyat åtgärder utifrån dagens senaste lösningar för funktioner.   

swipe

Glöm inte att dela med dig dina synpunkter om sidan till oss och dina vänner. Vi tar era synpunkter ytligast viktigast och vi jobbar ständigt att förbättra dessa. Vi hoppas kunna skapa en riktig härlig atmosfär med massor smak från svensk musik!

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Kommentarer

Bli den första att kommentera denna videon.

Relaterade artiklar

  • Information om SvM 1.0
    Information om SvM 1.0
    Det är helt vilt hur stort intresse Sverige har visat för svensk musik de senaste dagarna. Det är förvisso...