SvM | Gratis musik från hela Sverige
Välkommen
Logga in / Registrera

Blog


Bloggen innehåller synpunkter och tankar kring hemsidan Svevibe.se. Huvudsyftet är att kunna presentera projektet på ett tydligt och mer strukturerat sätt. Vi på sidan tycker att det är viktigt att alla kan ta del av våra synpunkter och vilka förändringar vi gärna vill göra.

 • Beta version!

  Sidan är fortfarande under konstruktion men tillgänglig för testningar och liknande.

  Läs mer »
 • Återkommer snart!

  Vi har för tillfälligt uppbrott med projektet eftersom tidsbrist från andra aktiviteter. Tills vidare kan njuta av det goda från svensk musik!

  Läs mer »
 • Välkommen till SvM - En plats för svenska artister och lyssnare!

  SvenskMusik.net (SvM) är en av Sveriges fräschaste och snart mest älskade hemsida. Hos oss kommer vi tillsammans skapa en skön atmosfär för alla musikälskare och artister.

  Några idéer bakom hemsidan:

   1. 100% gratis - Inga reklamer ! 

   2. Inspiration och hjälpmedel för amatör artister och musik älskare.

   3. Alltid senaste låtar runtomkring Sveriges städer och trakter.

   4. Seriös och alltid välkomnande.

  Senast ändrat (19/10-014)

   1. 100% gratis! 

  Med SvM kan artister och musikälskare ladda upp och ner bl.a. musik, instrument, bilder m.m - helt gratis!

  Det här är vad vi kan erbjuda dig:

  Till dig som skapar svensk musik:

  På amatör, underground eller nyetablerat nivå:

   Visst kan det ibland vara svårt att nå ut till marknaden? Speciellt när man har en sådan talang som måste höras, men får aldrig sin röst hörd.

  Vår lösning: Med en komplett webbaserat system är det tänkt att organisera svensk musik och nå fram till en stor mängd av publik genom marknadsföring och samarbete med andra relaterade verksamheter. Med hjälp av vår marknadsföring och din ambition ska vi förenkla möjligheten att nå ut till publiken. 

   

   Som ny artist tar det även långt tid att bli etablerat och känd. Varför inte bara förkorta den tiden? 

  Vi kommer ständigt försöka att förbättra ditt arbete genom att kritisera och ge omdöme. Bortsett ifrån att andra användare kan se vad du delar med dig, kommer sidan att bygga nya nätverk åt dig.

  Mer information kommer snart! 

        2. Verktyg och hjälpmedel för artister.

  För Dig som artist kommer du kunna ta del av senaste teknik samt med olika variationer av mjukvaror, kommer du få möjligheten skapa och redigera ljudklipp, bilder och text. Eftersom vi finner detta centralt inom musik-branschen, lägger vi tyngd vikt på detta. Du kan se våra guider genom att klicka här (OBS: Guides ej tillgänglig.)

  Som en musik älskare får du en lärorik översikt på musik-branschen.
  Mer information kommer snart.

      3. Alltid senast låtar runtom kring Sveriges städer och trakter.
  Svevibe kommer till alla Sveriges gator! Sidan ägnar sig åt talangfulla amatör artister som vill få sin röst hört. Vi kommer ständigt med att marknadsföra utan någons bekostnad (Mer information om detta kommer snart.)

     4. Seriös och alltid välkomnande.
  För att vi ska få en trevlig atmosfär kräver Vi att alla besökare att respektera sidans regler. (Regler kommer snart!). För att alla ska trivas på sidan, förväntas det att alla är trevliga och alltid håller en positiv inställning mot alla.

   

  Detta inlägget kommer att förändras under tiden vi jobbar med sidan. Glöm inte att lämna ett kommentera med vad du tycker eller har någon fett ide.

  A.J 

  Läs mer »
RSS